Keskity olennaiseen

Kun haluat vapauttaa aikaa ydintoimintaasi.

Vapauta aikaasi

Anna meidän auttaa ja voit itse keskittyä olennaiseen.

Vapauta aikaasi

Omiin tarpeisiin sopivat räätälöidyt ratkaisut

Vapauta aikaasi

Kun haluat vapauttaa aikaa ydintoimintaasi, me tarjoamme siihen ratkaisut. Anna yrityksesi talous- ja palkkahallinto meidän hoidettavaksemme. Strategisena kumppaninanne voit luottaa meihin liiketoiminnan jokaisessa vaiheessa.

Yksittäinen avaimet-käteen ratkaisu tai laajamittaisempi, räätälöity palvelukokonaisuus. Me huolehdimme kaikista vaiheista niin, että yrityksenne voi keskittyä omaan liiketoimintaansa eli siihen, minkä te osaatte parhaiten – ydintoimintaanne.

Kysy minulta: Alexandra Vikberg
Kysy minulta: Lilian Björndahl

Taloushallinto

Tilitoimiston valinta voi olla ratkaiseva yrityksen menestykselle.

Yrityksen taloushallinto kannattaa useissa tapauksissa ulkoistaa ammattilaiselle. Näin voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja välttyä turhalta stressiltä. Taloushallinnon antaminen tilitoimiston hoitoon on myös taloudellisesti järkevää. Asiantuntija osaa huomioida esimerkiksi erilaiset verohyödyt.

Kysy minulta: Ann-Helen Sand

Palkkahallinto

Tilitoimisto luo lisäarvoa

  • Palkka- ja henkilöstöhallinto kuuluvat työnantajan lakisääteisiin velvoitteisiin, yrityksen koosta ja henkilöstömäärästä riippumatta. Kokenut, ja luotettava tilitoimistokumppani synnyttää niihin aina liiketoimintaa tukevaa lisäarvoa.
  • Palkkahallinnon laadukas hoitaminen vaatii tekijältään ammattiosaamista sekä oikeat työkalut. Yrityksen kannattaa hoitaa palkkahallinto ostopalveluna. Se on hallittu, riskitön ja kustannustehokas toimintatapa.
  • Best Accounting on täyden palvelun tilitoimisto. Otamme mielellään vastuun palkkahallinnon kokonaisuudesta ja rakennamme tarvekartoituksen pohjalta asiakkaan tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden.

Isännöintipalvelut

Etsitkö kokenutta isännöitsijää? Kiinteistöjen hallinnoinnin voi myös ulkoistaa.
Best  Accounting tarjoaa myös kokonaisvaltaiset isännöitsijäpalvelut.

Menestyksellisen
yrittäjyyden avaimet!

Saat ne veloituksetta mukaasi, kun rekisteröidyt uutiskirjeemme tilaajaksi.

Best Accountingin toimitusjohtaja Alexandra Vikberg vastaa sekä Närpiön että Kristiinankaupungin yksiköistä. Digitaaliset palvelut ovat hänen sydäntään lähellä, ja hänellä on monien vuosien kokemus 100 % digitaalisesta taloushallinnosta. Alexandra kertoo parhaat vinkkinsä yrittäjänä onnistumisesta. Mitä ovat ne asiat, joihin kannattaa kiinnittää huomiota? Arvokkaita näkemyksiä sekä yrittäjän että yrityksen näkökulmasta.

Alexandran 5 vinkkiä saat tilaamalla uutiskirjeen. Merkitse alle sähköpostiosoitteesi, ja saat säännöllisin väliajoin muistutuksia tärkeistä asioista.

Tilaa uutiskirje tästä:

Tilitoimisto kulkee
rinnalla jo alkumetreiltä

Starttipaketti
– aloittavan yrittäjän korvaamaton apu ja tuki

Olet ehkä kuullut sanottavan, että tilitoimiston aloittavan yrittäjän tärkein kumppani. Mieluiten se kulkee mukana jo yritystoiminnan ensiaskelista alkaen. Tämä kumppanivalinta kannattaa ottaa vakavasti – se on aloittavan yrittäjän tärkein suhde.

Aloittelevalla yrittäjällä on paljon muistettavaa, ja siksi me voimme olla tärkeä apu yrittäjätoiminnan alkumetreillä. Tilitoimisto kannattaa nähdä kustannusten sijasta arvokkaana investointina tulevaisuuteen.

Me olemme aloittavan yrittäjän sparraaja ja tuki, jonka puoleen voi aina kääntyä.

Valitse uuden yrittäjän Starttipaketti ja voit itse keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen ja kasvattamiseen. Saat hyvät perustyökalut, joilla pääset alkuun. Kokonaisuutta muokataan tarpeiden mukaan yritystoiminnan kehittyessä. Olemme kulkeneet lukemattomien aloittelevien yritysten rinnalla – ja autamme erittäin mielellämme sinutkin alkuun!